Teknoloji

iOS 8 ile birlikte uygulama paketleri App Store’a geldi

ios-8-paketler-190914

iOS 8 nihayet yayınlandı ve iPhone, iPad, iPod touch kullanıcılarının ilgisini çekecek birçok yenilik barındırıyor. Yayınladığımız detaylı iOS 8 inceleme yazısında çarpıcı detayları bulabilirsiniz, ancak iOS 8 ile haşır neşir oldukça daha fazlasını keşfediyoruz.

Apple iOS 8 ile birlikte App Store’dan uygulama paketleri satmaya başladı. iTunes App Store’da yer alan Paketler sayfası içinde aynı geliştiricinin birden fazla uygulamasını özel bir fiyattan ve tek seferde satın almak mümkün oluyor. Paketler tıpkı iOS cihazlarında yer alan uygulama klasörlerine benzer bir görünümde sergileniyor.

Apple, Paketler özelliğini geçtiğimiz haziran ayında WWDC’de duyurmuştu. Bu da geliştiricilerin uygulama paketlerini hazırlamak için uzun zamana sahip oldukları anlamına geliyor. Gerçekten de App Store’da bazıları popüler iOS geliştiricilerinden olmak üzere, üretkenlik servislerinden Cut the Rope ve Flappy Bird gibi oyunlara kadar birçok farklı uygulama paketleri yer alıyor.

Uygulama paketlerinin en büyük avantajı indirimli olarak sunulması. Tabii ki, bu indirim paketin içindeki bütün uygulama ve oyunlar ilginizi çekiyorsa bir işe yarıyor. Bu arada eğer paket içindeki uygulama veya oyunlardan birine sahipseniz, paketin geri kalanı için ek indirim kazanıyorsunuz.

İLGİLİ HABERLER