Manşetler

Internet Explorer 9’un final sürümü bu ay içinde bekleniyor

Internet Explorer 9’un aday sürümü 10 Şubat tarihinde yayınlanmıştı. Eğer final sürümün zamanının geldiğini düşünenlerdenseniz, Microsoft’un da sizinle aynı fikirde olduğunu bilmek sizi sevindirecektir. Download Squad sitesinin içerideki kaynaklardan aldığı bilgilere göre Internet Explorer 9 bu ay hem beta hem de RC etiketlerinden kurtulmuş olacak.

Bu ay içinde ABD’nin Teksas eyaletine bağlı Austin şehrinde düzenlenecek olan South by Southwest etkinliğinde Internet Explorer 9’un son hâlinin tanıtılacağı, IE9’un indirme bağlantısının da 14 Mart günü Pasifik saatiyle akşam 9’da (TSİ sabah 7, 15 Mart) aktif hâle geleceği belirtiliyor. Bu bilginin oldukça özel ve henüz doğrulanmamış bir bilgi olduğunu belirtelim.

Daha kesin bir bilgi arayışında olanlar içinse Microsoft Geliştirici Ağı’nın Hindistan şubesinin paylaştığı bilgileri sunabiliriz. Bu şubenin Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre IE9’un lansmanı 24 Mart günü düzenlenecek Tech.Ed India 2011 etkinliğinde yapılacak. Sanıyoruz ki, bu etkinlik Hindistan’a özel olacak, ancak en azından elimizde doğrudan Microsoft tarafından duyurulmuş resmi bir lansman tarihi var.

İlgili – Download Squad
İlgili – Twitter (@msnindia)

İLGİLİ HABERLER