Manşetler

Instagram çoklu hesap desteğini test ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

instagram-yeni-tasarim-270715

Çoğu insanın bir yerine birden fazla sosyal medya hesabı bulunabiliyor. Bu durum Instagram için de geçerli. Bunun farkında olan Instagram çoklu hesap desteğini test ediyor.

Android Police ve Droid Life sitelerinin verdiği habere göre, çoklu hesap seçeneği şu an için 7.12.0 versiyonunu kullanan belirli Instagram kullanıcıları için sunuluyor. Bu, sadece Android beta test kullanıcılarının çoklu hesap özelliğinden yararlanabildiği anlamına geliyor. Seçenekler içinde en alta doğru ilerleyen kullanıcılar çoklu hesap seçeneğini görme fırsatına erişiyor.

Şu an için Instagram kullanıcılarının kişisel hesaplarıyla işleri için kullandıkları diğer hesapları arasında geçiş yapmaları için Instagram uygulamasında bir hesaptan tamamen çıkmaları, daha sonra da diğer hesap bilgileriyle yeniden giriş yapmaları gerekiyor.

Tabii ki, beta uygulamasında böyle bir özelliğin görülmüş olması Instagram’ın bu özelliği mutlaka sunacağı anlamına gelmiyor. Ancak son zamanlarda üçüncü taraf uygulamalara karşı yaklaşımını değiştiren Instagram’ın bu özelliği getirmesi kaçınılmaz ve gerekli gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER