Teknoloji

Huawei Watch’a Elegant ve Jewel ile iki yeni seçenek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Watch

Huawei’nin Android Wear akıllı saati Huawei Watch mevcut hâliyle zaten çekiciydi. Çinli üretici çıkardığı iki yeni seçenekle birlikte bu akıllı saati iyice göz alıcı hâle getiriyor. “Elegant” ve “Jewel” olarak adlandırılan iki yeni akıllı saat tasarımı geliyor.

Pop star benzeri isimlere sahip olan Elegant ve Jewel’ın tasarımları altın gövdeler, ince bileklikler, kavisli tasarımlar ile oldukça etkileyici görünüyor. Elegant’ın roze altın kaplı gövdesi bulunurken Jewel da adına yakışır şekilde altın gövdesine yerleştirilmiş 68 Swarovski kristaliyle bezenmiş şekilde geliyor.

 

Her iki model de narin, feminen görünümlere sahip ve bu açıdan Huawei’nin ilk akıllı saatiyle büyük tezat teşkil ediyor. Buna rağmen Elegant ve Jewel akıllı saatleri, orijinal Huawei Watch akıllı saatten biraz daha büyük. 44 mm.’lik çapa sahip saat yüzleriyle selefin 42 mm’lik çapa sahip gövdesinden daha büyükler. Yazılım ise eksik ya da fazla, aynı şekilde işliyor.

Huawei Watch’tan daha pahalılar

Huawei bu yeni saatlerin 2016’nın başlarından itibaren çıkacağını kaydetti. Elegant’ın fiyatı 499 dolar, Jewel’ın fiyatı da 599 dolar olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER