Teknoloji

Huawei TalkBand B2 ve N1 Ön İnceleme

huawei-talkband-b1-on-inceleme-1Huawei’nin 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde ilgi çeken giyilebilir ürünü Huawei Watch oldu, ancak giyilebilir aksesuar serisi TalkBand’e iki yeni üye kazandırıldı.

Geçen yılın ürünü TalkBand B1 bilekliğin takipçisi TalkBand B2, yine atılan adım sayısı, yakılan kalori miktarı gibi sağlık ve zindelik odaklı bilgileri göstermeye devam ediyor. Tabii ki, doğal olarak saat ve tarih gösterimi de söz konusu. Tasarım bakımından B1’e göre geliştirilen ve biraz daha klasik ve gösterişli bir saat görünümü kazanan TalkBand B2’nin siyah, beyaz ve altın renk seçenekleri bulunuyor. Siyah rengin diğer modellere göre parlak ışık altında ekranı daha iyi şekilde gösterdiğini söylemeliyiz.

TalkBand B2’de de gezinme işlemi parmağı dikey eksende sürükleyerek sağlanıyor, bu şekilde saatin sunduğu parametreleri görüntülemek mümkün oluyor. Kenarda bulunan tuş yardımıyla ekranı uyutup uyandırmak da mümkün. Bu arada yine ekranın bulunduğu ana parça kayıştan çıkarılabiliyor ve bu şekilde TalkBand B2 bir Bluetooth kulaklığa dönüşüyor. Yani TalkBand B2 sadece gelen çağrıyı göstermekle kalmıyor, onu cevaplamanıza da imkan sağlıyor. TalkBand B2’nin altı saate kadar telefon görüşmesi yapma imkanı sağladığını, ayrıca iki haftaya kadar bekleme süresine sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Diğer ürün TalkBand N1 ise Bluetooth kulaklıklı bir kolye. Kulak topuzlarının arka yüzlerinde yer alan mıknatıslar sayesinde, kulaklıklar kulaklarınızda değilken birbirine tutturabilir ve TalkBand N1’i şık bir kolye gibi taşıyabilirsiniz. TalkBand N1’in çeşitli renkleri bulunuyor ve genel olarak bu cihaz spor kıyafetlerine daha çok yakışacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER