Teknoloji

Huawei’nin MWC 2017 bombası olacak P10’a en detaylı bakış

huawei p10

huawei p10Huawei yepyeni amiral gemisi telefonu Huawei P10’u Barselona’da tanıtmaya hazırlanıyor. Son sızıntı, telefonun siyah renkli versiyonunun neye benzeyeceğini açık şekilde ortaya koyuyor.

Twitter’ın popüler sızıntı kaynaklarından @evleaks, yani Evan Blass, yakında çıkacak Huawei P10’un basın görseli niteliğindeki fotoğrafını paylaştı. Böylelikle bu cihaza en detaylı bakışı atma fırsatı elde ediyoruz. Fotoğraf telefonun önünü, arkasını, arkasındaki çift kameralı sistemi, kenardaki kırmızı renkli güç butonunu detaylıca gösteriyor. P10’un şimdiye kadar çıkmış en pahalı P serisi cihaz olacağı söyleniyor.

Normalde Huawei “P” serisi amiral gemisi telefonlarını nisan ayında, Mate serisini de yılın ikinci yarısında tanıtır. Ancak şirket bu sefer Mobil Dünya Kongresi’nde Huawei P10’u tanıtarak yeni gözde telefonunu pazara erkenden sokmayı planlıyor. Ayrıca Huawei Watch 2 de aynı etkinlikte bekleniyor. Henüz resmi olarak doğrulanmasa da, P10’da 5.2 inç QHD ekran, Kirin 960 işlemci ve 4 GB RAM’in bulunması bekleniyor.

Ayrıca telefonun 32 GB ve 64 GB depolama seçeneklerinin bulunması, Android Nougat üstünde EMUI 5.0 kullanıcı arayüzüyle birlikte gelmesi bekleniyor. Teknoblog olarak gelecek hafta MWC 2017 için Barselona’da olacağız. Huawei P10’u ve diğer yeni ürünleri detaylı şekilde bu sayfalarda bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER