Teknoloji

Huawei Nexus 6P dört farklı renk ile gelecek

huawei-nexus-6p-240915

Google’ın ve en yeni Nexus akıllı telefon iş ortaklarının gelecek hafta salı günü düzenlenecek etkinlikte açıklayacakları fazla sürpriz kalmadı. Son günlerde LG’nin geliştirdiği Nexus 5X ve Huawei’nin geliştirdiği Nexus 6P’ye ait daha fazla fotoğraf gördük, hatta bu iki cihazın kutularının fotoğrafları bile paylaşıldı.

Son olarak Android Police sitesi Huawei’nin 5.7 inç ekranlı Nexus cihazının gümüş, siyah, beyaz ve altın olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle sunulacağını yazdı. Gümüş ve beyaz modeller, yukarıdaki fotoğrafa göre hemen hemen aynı görünüyor. Ancak bu cihazların yüzeyleri ve ele uyumları farklı olabilir.

Siyah renkli model, Huawei ve Google’ın geliştirdiği, arkadaki kamera çıkıntısını biraz daha az görülebilir kılması nedeniyle favori gibi görünüyor. Ayrıca bu siyah rengi uzun zaman sonra ilk kez bir metal akıllı telefonda görmek de ilgi çekici görünüyor.

Parmak izi sensörünün konumu da ilginç ve bu sensör arkada tek başınaymış gibi görünüyor. Bunun kullanımının Apple ve Samsung’un ana ekran tuşu yerleşimine göre nasıl bir farklılık sunacağını ürün piyasaya çıktıktan sonra görme fırsatı bulacağız. Bu arada LG’nin Nexus telefonunda da parmak izi okuyucusu arkada yer alıyor. Her iki şirket de kullanıcıların işaret parmaklarının, telefonu tutarken parmak izi okuyucularına rahatlıkla erişeceğini düşünüyor.

huawei-nexus-6p-240915-2

Google, LG ve Huawei’nin geliştirdiği ve sırasıyla Nexus 5X ve Nexus 6P olarak adlandırılması beklenilen yeni Nexus telefonlarını 29 Eylülde tanıtacak. Detaylar her zaman olduğu gibi en hızlı şekilde Teknoblog’da olacak.

İLGİLİ HABERLER