Manşetler

Huawei MateBook Ön İnceleme

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Windows 10’un en büyük özelliklerinden bir tanesi hibrit bilgisayarlar için esnek bir yapı sunması. Öyle ki, Windows 10’un dizüstü ve tablet bilgisayar modları arasında kolaylıkla geçiş yapmak, sadece ekran parçasını elde taşıyıp dokunmatik ekranı veya diğer dokunmatik aygıtları kullanırken tablet deneyimi yaşamak, klavyeli kılıfa veya yerleştirme istasyonuna takıp dizüstü bilgisayar gibi kullanmak bir arada mümkün oluyor. Son zamanlarda 2’si 1 arada tasarımların arttığını görüyoruz. Bunların arasına Huawei de yeni bir ürünle, MateBook ile katkıda bulunuyor.

huawei matebook

MWC 2016’da tanıtılan Huawei MateBook 12 inç, 2160 x 1440 piksel çözünürlüklü ekranı, sadece 6.9 mm. kalınlıktaki ince metal gövdesi, klavyeli, izleme dörtgenli, dışı deri kaplamalı ve tabletin rahatlıkla çalışmasını sağlayan özel kılıfıyla Microsoft Surface, Samsung Galaxy TabPRO S ve iPad Pro gibi tabletlere meydan okuyor.

Huawei MateBook için farklı konfigürasyonlar

Huawei MateBook Intel Core m7’ye kadar çıkan işlemci seçenekleri, 4 GB veya 8 GB RAM, 128 / 256 / 512 GB SSD seçenekleriyle konfigürasyonlar açısından epey esneklik sağlıyor. Ayrıca birlikte sunulduğu tek aksesuar klavyeli kılıf değil. Mate Pen ekran kalemi, portlar barındıran genişleme adaptörü de sunulan ve MateBook’un deneyimini zenginleştiren aksesuarlar arasında yer alıyor. Daha fazla detay için ön inceleme videomuzu mutlaka izlemelisiniz.

İLGİLİ HABERLER