Teknoloji

Huawei Mate 9 Porsche Design sınırlı sayıda ve daha havalı

huawei mate 9 porsche design
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei mate 9 porsche designHuawei Mate 9‘u tanıtmakla kalmayan Çinli iletişim ve tüketici elektroniği devi Huawei, bir de bu telefonun özel olarak tasarlanmış ve kısıtlı sayıda üretilecek olan versiyonu Huawei Mate 9 Porsche Design modelini tanıttı.

Porsche Design versiyonunda, standart Mate 9’a göre daha küçük, 5.5 inç’lik bir ekran bulunuyor. Ancak bu ekran hem AMOLED teknolojisine hem de 2560 x 1440 piksel Quad HD çözünürlüğe sahip. Ayrıca ekranı kaplayan kavisli cama ve tamamen metal gövdeye de sahip.

Normal telefonda arkada yer alan parmak izi okuyucusu bu telefonda ön tarafa alınmış, ana ekran tuşuna entegre edilmiş. Bu okuyucunun arkada boşalttığı yere ise Porsche Design logosu yerleştirilmiş. Kısıtlı sayıda üretilecek olan bu modelin sadece grafit renk seçeneği bulunacak.

Telefonun diğer özellikleri standart Mate 9 ile ortak. Bunların arasında işlemci, çift arka kameralı sistem de bulunuyor. Ancak 6 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza barındırmasıyla diğer telefondan ayrılıyor.

Mate 9 Porsche Design, aralık ayından itibaren Avrupa’daki Porsche Design mağazalarında satışa sunulacak. Telefonun Avrupa fiyatı 1395 avro olarak belirlendi. Ocak 2017’de ise dünya çapındaki diğer Porsche Design mağazalarına giriş yapması, ABD’de de satışa çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER