Teknoloji

Huawei Ascend W2 Avrupa’ya giriş yapıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çinli üretici Huawei de Microsoft’un Windows Phone iş ortakları arasında yer alıyor. Ne var ki, Windows Phone cihazların sunulması noktasında Android’deki kadar hareketlilik göremiyoruz. Aslında bu durum sadece Huawei için geçerli değil. HTC ve Samsung gibi şirketler de son zamanlarda Windows Phone tarafında sessiz kalıyor. Bu nedenle Windows Phone ekosisteminde ortamı hareketlendirmek de Nokia’ya kalmış durumda.

huawei-ascend-w2-081113

Neyse ki, Huawei Ascend W2 ile birlikte bu durum biraz değişiyor. 1.4 GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci barındıran Ascend W2 teknik özellikleri itibarıyla orta segmente hitap eden bir telefon olarak nitelendiriliyor. Bu telefonun siyah, mavi, sarı ve kırmızı gibi farklı renk seçenekleri bulunuyor.

4.3 inç, 480 x 800 piksel çözünürlüklü, 217 ppi  IPS LCD ekran barındıran bu telefon eldivenle bile kullanılabiliyor. 720p video kayıt yeteneği, 8 GB dahili hafıza, 7 GB kapasiteli Sky Drive bulut depolama alanı da Huawei Ascend W2’nin özellikler listesinde bulunuyor.

Huawei Ascend W2’nin Çin’e özel versiyonları bir süredir bu ülkede satılıyordu. Telefon bu ay içinde Rusya ve Hollanda ile birlikte Avrupa’ya girmiş olacak. Türkiye’ye gelişi noktasındaysa şu an için net bir bilgi bulunmuyor.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER