Teknoloji

HTC’nin Incredible tarzı Android 4.0 Ice Cream Sandwich telefonu yüzünü gösterdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Android 4.0 ile çalışan yeni bir HTC akıllı telefonu kendini gösterdi. 1.2 GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci, LTE bağlantı desteği ve AMOLED ekrana sahip olan bu isimsiz cihazın ABD’yi hedeflediği söylenebilir, ancak farklı bir isimle Kuzey Amerika dışında kalan yerlerde piyasaya çıkması da mümkün.

HTC’nin Incredible S‘ini andıran bu gizemli Android telefonunda 8 megapiksel kamera, LED flaş, VGA çözünürlüklü ön kamera bulunmakta. 1 GB RAM ve microSD kart yuvası da sözü edilen diğer teknik özellikler arasında yer alıyor. Ice Cream Sandwich’in üzerinde HTC Sense 4.0‘ın çalışacağını görmek çok şaşırtıcı olmaz. Ancak Galaxy Nexus‘taki gibi ekran üstü kontroller yerine ekranın altında fiziksel Android kontrol tuşları görmek kafayı biraz karıştırmıyor değil. Yine de bu durumun final üründe değiştiğini görebiliriz, şu anda yukarıda fotoğrafını gördüğünüz cihaz ara sürüm bir prototip de olabilir.

HTC, bu cihazı ay sonundaki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtabilir. HTC’nin bu etkinlikte HTC Ville, HTC Edge veya HTC Primo gibi cihazları tanıtabileceği konuşuluyor.

İlgili – PhoneArena

İLGİLİ HABERLER