Teknoloji

HTC’den orta segmente hitap eden Android telefonu: HTC One V

HTC One X ve One S‘in yanı sıra bir de orta seviye Android telefon tanıtıldı. HTC One V, 3. 7 inç ekranı, 1 GHz tek çekirdekli işlemcisi, 5 megapiksel kamerasıyla pazarın orta segmentine hitap eden ve Legend’ın izinden giden bir cihaz niteliğinde. HTC One V’de 4 GB dahili bellek, microSD kart yuvası ve 512 MB RAM de yer alıyor.

Diğer One telefonları gibi HTC One V’de de özel bir görüntü işlemcisi yer alıyor. Bu işlemci sayesinde fotoğraflar JPEG formatında sıkıştırılmadan önce optimize ediliyor. HTC bu yöntemle daha düşük gürültünün ve daha yüksek renk doğruluğunun elde edilmesini hedefliyor. Bunun dışında diğer HTC One cihazları gibi hızlı bir kamera uygulamasına sahip. HTC One V Android 4.0 ile çalışacak ve üstünde HTC Sense 4.0 yazılımı yüklü gelecek. İki yıllık ücretsiz 25 GB Dropbox depolama alanı, tüm uygulamalar için Beats Audio desteği, HTC Sync yazılımı gibi özellikler de mevcut. HTC One V yılın ikinci çeyreğinde Avrupa’da piyasaya çıkacak.

Mobil Dünya Kongresi’ni yakından takip etmek için Barselona’dayız. HTC One V ile ilgili izlenimlerimizi de ilerleyen saatlerde Teknoblog’da bulacaksınız.

İlgili – HTC

İLGİLİ HABERLER