Manşetler

HTC Windows Phone 8X’e Blue güncellemesinin geleceğini doğruladı

HTC’nin dün Reddit sitesi üzerinde düzenlediği “Bana Her Şeyi Sor” oturumunda, şirketin ABD ve uluslararası pazara yönelik planlarıyla ilgili önemli ipuçları açığa çıktı.

windows-phone-8x-antutu

Cihazlarına en son Android güncellemelerini sunma noktasında mükemmel bir iş yapmadığını (en azından ABD için durum böyle) itiraf eden şirket önümüzdeki dönemde çıkacak tüm amiral gemisi cihazlarına bütün büyük Android güncellemelerini getireceğini söyledi. Aslında bu HTC cihazları piyasaya çıktıktan sonra geçen iki yıl içinde güncellemeleri almaya devam edecek, bu süre sonrasında HTC’nin taahhüdü geçerliliğini yitirmiş olacak.

Android’in dışında HTC Windows Phone’a da değindi. 2012 sonlarında Türkiye’de de piyasaya sürülen HTC Windows Phone 8X’in Windows Phone 8.1 Blue güncellemesini alacağının müjdesini veren HTC, Windows Phone 8X’e Blue güncellemesini getirmek için Microsoft ile birlikte çalıştığını ve ayrıca yeni ürünler çıkarmayı da düşündüğünü dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC Windows Phone 8X İncelemesi

Windows Phone Blue kod adıyla da anılan Windows Phone 8.1 güncellemesinin nisan ayının başında düzenlenecek Microsoft Build 2014 konferansında tanıtılması bekleniyor. Şu anda piyasada olan birçok Windows Phone 8 cihazının bu güncellemeyi alacağı tahmin ediliyor.İlgili >> Reddit

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER