Teknoloji

HTC Sense’in Windows Phone 7 konsepti internete sızdı

HTC’nin yeni nesil Sense deneyimi ile Android kullanıcılarına neler sunacağı hakkında dün fikir sahibi olduk. DLNA, göze daha hoş gelen animasyonlar ve özel bir web sitesi üzerinden telefona uzaktan erişim gibi özellikler HTC Sense kullanıcı arayüzünün yeni özellikleri arasında yer alıyor. Şimdiyse HTC’den Windows Phone 7 telefon satın alacakların nasıl bir Sense arayüzüyle karşılaşacağı hakkında birşeyler görme fırsatı bulduk.

YouTube’da yayınlanan, ancak nedense daha sonra kullanıcı tarafından kaldırılan bir video HTC Sense konseptinin Microsoft’un çok yakında çıkacak yeni akıllı telefon işletim sistemine nasıl uyarlanacağını gösteriyordu. HTC’ye aitmiş gibi “gizli” etiketi taşıyan bu video tabii ki, kendi kafasında bir Windows Phone 7 Sense arayüzü kurgulayan bir HTC hayranı tarafından da hazırlanmış olabilir, bunu akıldan çıkarmadan videoyu yorumlayalım. Videoda döner levha şeklinde ekranlar, 3D animasyon kullanan not defteri, yapıştırılabilir notlar ve göze hoş gelen bir hava durumu uygulaması göze çarpıyor.

Slashgear tayfası HTC’ye bu video ile ilgili yorumlarını sormuş. Ancak onlar bu videonun HTC’ye ait olmadığını düşünüyor. Zaten Microsoft da WP7’nin arayüzünün fazla oynanmasını istemiyor. Bakalım HTC’nin ilk Windows Phone 7 cihazı neye benzeyecek? Bu videodan izleri görmemiz mümkün olacak mı?

İlgili – wmpoweruser

İLGİLİ HABERLER