Teknoloji

HTC Puccini tabletle ilgili son detaylar: 1.5 GHz çift çekirdekli işlemci, LTE, Honeycomb

HTC’nin 2011 yılında piyasaya süreceği ikinci tablet olduğu öne sürülen Puccini kod adlı tablete dair ilk bilgileri daha önce sizinle paylaşmıştık. Şirketin Android Honeycomb işletim sistemiyle çalışması beklenen ilk tableti olacak Puccini’nin ABD’ye özel bir tablet olabilir. Tabii, daha önce gördüğümüz gibi Puccini ABD dışındaki yerlerde farklı bir isimle piyasaya sürülebilir.

Puccini’nin 1280 x 800 WXGA çözünürlük destekli ekrana sahip olacağı ve Qualcomm’un 1.5 GHz’lik çift çekirdekli işlemcisi Snapdragon MSM8660 ile çalışacağı belirtiliyor. MSM8660’ın orijinal Snapdragon’a göre beş kat daha iyi işlemci, dört kat daha iyi grafik performansı sunduğu ve yüzde 75 daha az güç tükettiği söyleniyor. Dahili LTE desteğinin yer alacağı tahmin edilen tablet HTC’nin Flyer ile birlikte tanıttığı “Magic Pen” dijital kalemiyle de kullanılabilecek.

HTC’nin Flyer’ı piyasaya sürdükten sonra 2011 yılı içinde en az iki yeni tablet daha tanıtması bekleniyor. Bunlardan bir tanesinin lansmanının haziran ayında yapılacağı gelen haberler arasında.

İlgili – 911HTC

İLGİLİ HABERLER