Teknoloji

HTC One X9’un tanıtım afişi ve teknik özellikleri internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

htc-one-x9-091115-1

HTC, yeni Android telefonu One A9’u çok kısa bir süre önce tanıtmıştı. Bu cihaz yeni yeni piyasaya çıkarken, Tayvanlı şirketin yeni akıllı telefonu HTC One X9’a ait olduğu iddia edilen özellikler ve bir fotoğraf gün yüzüne çıktı.

Çin’in popüler sosyal paylaşım sitesi Weibo’da yayınlanan tanıtım afişinde One X9’un ön yüzünü detaylı biçimde görmek mümkün oluyor. Ürünün afişinin hazırlanmış olması, HTC One X9’un yakında resmen duyurulması ve pazarlama faaliyetletinin başlaması ihtimalini artırıyor.

htc-one-x9-091115-2

HTC One X9’un ön yüzüne bakıldığında pürüzsüz metal çerçeveli tasarım ve hafif çıkıntı yapmış hoparlörler dikkat çekiyor. Posterde yazan “Şehir için akıllı özelliklerle dolu” ibaresi ise HTC One X9’un üst segment için hazırlanmış bir akıllı telefon olduğu izlenimini veriyor.

Fransız Nowhereelse sitesi ise HTC One X9’un muhtemel teknik özelliklerini sıraladı. 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe ve 587 ppi piksel yoğunluğuna sahip 5 inç ekran, 64-bit sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM, 23 megapiksel arka kamera ve 4 megapiksel UltraPixel ön kamera akıllı telefonun muhtemel özellikleri arasında sayılıyor. 3500 mAh kapasiteli pil ve BoomSound hoparlörün HTC One X9’un özellik listesini tamamlaması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One A9 Ön İnceleme

HTC One X9’un One A9’un kapatamadığı açıkları kapatma konusunda ne kadar etkili olacağı ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER