Manşetler

HTC One mini’nin resmi lansmanı için bugünü işaret etti

HTC’nin Büyük Britanya kolu, Twitter ve Facebook hesapları üzerinden “yarın” (bugün) önemli bir haber paylaşacağına dair ipucu verdi. Bu ipucuyla birlikte paylaşılan fotoğraf ve paylaşımda sözü geçen “küçük” sıfatı, HTC’nin bir süredir beklenen HTC One mini’yi bugün tanıtacağı şeklinde yorumlanıyor. HTC hafta başında yayınladığı bir blog yazısıyla da HTC One’ın daha küçük versiyonunun gelişini müjdelemişti.

htc-one-mini-ipucu-180713

Satır aralarından okunanlar ve HTC’nin One mini tanıtımı için kullandığı kampanya görseli, HTC One’ın bütçe dostu versiyonunun daha küçük bir tasarım ve yeteri kadar tatmin edici teknik özellikle geleceğini işaret ediyor. Yukarıdaki fotoğrafa bakıldığında; cepten dışarı sızan cihazın arka köşesi karşımızda HTC One tasarımında, bununla birlikte plastik kenar ve köşe bantlarına sahip bir cihazın olduğunu gösteriyor.

Daha önce hakkında çeşitli sızıntılar gördüğümüz HTC One mini’nin 1.4 GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 1 GB RAM, 4.3 inç, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran gibi başlıca teknik özellikleri barındırması bekleniyor. Android 4.2.2 Jelly Bean ile yüklü gelecek cihazda HTC Sense 5.0 kullanıcı arayüzü ve Zoe fotoğraf çekim özelliği de yer alacak.

HTC One mini’nin gelecek ay, 9 Ağustos tarihinde Büyük Britanya’da satışa çıkacağı da söyleniyor. Bu bilgi ve HTC’nin sosyal medya hesaplarında paylaştıklarının ışığında bugün bir lansman için HTC cephesine daha dikkatli şekilde kulak kesilmekte fayda var gibi görünüyor.İlgili >> Facebook (HTC UK), Twitter (HTC UK), Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER