Manşetler

HTC One Max 15 Ekim tarihinde tanıtılabilir

HTC’nin beklenen büyük ekranlı telefonu One Max’in tanıtımı için 15 Ekim tarihi veriliyor. Pocket-lint sitesinin HTC’nin planlarıyla yakından ilgili kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre Tayvanlı şirket yeni cihazını belirtilen tarihte çıkarmayı planlıyor. Ancak piyasaya çıkış ay sonunu bulacak.

htc-t6-one-max-120813

Son dedikodular HTC One Max’in 5.9 inç’lik büyük bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Buna karşılık cihazın HTC One ile aynı donanım bileşenlerine sahip olacağı da öne sürülüyor. Bu durumda HTC One Max’in de Snapdragon 600 ile çıkma ihtimali bulunuyor. Ancak bazı kaynaklar da One Max’in Snapdragon 800 işlemciyle geleceğini öne sürmüştü.

Bir başka ilginç nokta da HTC One Max’in microSD kart yuvası barındıracak olması. Tabii ki, microSD kart yuvasının varlığı telefonun satılacağı bölgelere göre farklılık gösterebilir.

HTC’nin yeni büyük ekranlısının Android 4.3 ve Sense 5.5 ile çıkması bekleniyor. UltraPixel kamera, Zoe fotoğraf çekim özelliği ve BlinkFeed içerik servisi de telefonda yer alacak diğer HTC teknolojileri arasında olacak.

Bu arada son zamanlarda sızan fotoğraflar HTC One Max’in arkasında bir parmak izi okuyucusunun da bulunacağını gösteriyor. Öte yandan bu telefon HTC BoomSound hoparlöre de sahip olacak. HTC ve Beats’in yolları ayıracak olmasından sonra Beats Audio amplifikatörünü görür müyüz, burası pek de kesin sayılmaz. Ancak ortaklığın sona ermesi işbirliğinin de bittiği anlamına gelmeyebilir.

Ekim ayının ortaları bir hayli yoğun geçecek gibi görünüyor. Google’ın da aynı hafta içinde Nexus 5 ve Android 4.4 KitKat’ı tanıtması bekleniyor. Bundan bir hafta sonra, 22 Ekim tarihinde de Nokia yeni telefonlarını, muhtemelen Lumia 1520’yi duyuracak.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER