Teknoloji

HTC’den UEFA Şampiyonlar Ligi’ne özel HTC One (M8)

htc-one-m8-uefa-sampiyonlar-ligi-160914

Dünyanın en popüler spor organizasyonlarından biri olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması bu akşam oynanacak maçlarla başlıyor. Türkiye’yi Galatasaray’ın temsil ettiği organizasyonun resmi sponsorlarından biri olan HTC, 2015’in mayıs ayında Berlin’de oynanacak final için yolculuğun başlamasını amiral gemisi HTC One (M8)’in özel bir versiyonuyla kutluyor.

HTC One (M8) UEFA Champions League Collector’s Edition adını taşıyan akıllı telefonun arkasına Şampiyonlar Ligi kupasının ikonik görüntüsü işlenmiş. Bu özel işleme dışında cihazın mevcut HTC One (M8)’den herhangi bir farkı bulunmuyor. 5 inç’lik bir ekrana sahip olan akıllı telefon, Motion Launch teknolojisi sayesinde özel hareketlerle uyandırılabiliyor. BoomSound ses teknolojisi, Duo Kamera teknolojisi ve yine şirkete ait UltraPixel sensörü cihazın özellikleri arasında yer alıyor. Duo Kamera ve UltraPixel sayesinde kullanıcılar fotoğrafı çektikten sonra derinlik ayarında oynama yapabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One (M8) İncelemesi

HTC’nin Google Play üzerinden de indirilebilen özel futbol uygulaması HTC Football Feed cihazla birlikte yüklü olarak geliyor. Bu uygulama sayesinde UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’ne dair haber, bilgi ve istatistiklere en kısa yoldan erişmek mümkün oluyor. HTC One (M8) UEFA Champions League Collector’s Edition piyasaya sürülmeyecek. Cihaz HTC’nin sosyal medya kanallarında düzenlenecek özel yarışmalar aracılığıyla kullanıcılara armağan edilecek. Yarışmaların yapısı konusunda şimdilik bir detay bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER