Teknoloji

HTC One M10 için ilk tanıtım filmi yayınlandı, mükemmel bir cihazı işaret ediyor

htc one m10

HTC Mobil Dünya Kongresi’nde LG G5 ve Samsung Galaxy S7‘nin çıkarmış olduğu gürültüde kendi cihazının arada kaynamasını istemediği için 2016 model amiral gemisi One M10’un çıkışını daha sonraya erteledi. Bunun yerine Desire 530, 630 ve 825 gibi orta segment Android telefonlarını tanıtmayı tercih etti.

Görünüşe göre Tayvanlı şirket yeni telefonunun tanıtımını ufaktan yapmaya başlıyor. “10’un kuvvetleri” sloganlı bir tanıtım yayınlandı, ne var ki videoda gerçek cihaz veya onun özellikleri hakkında herhangi bir şey söylenmiyor. Ancak ileride nelerle karşılaşabileceğimiz hakkında bazı ipuçları veriliyor.

Yayınlanan bu HTC reklamı şirketin gerçekten de bir şeyler üzerinde yoğun şekilde çalıştığını işaret ediyor. Reklamda laboratuvarlarında hiç durmadan çalışan, uyumayan ve arzu ettikleri mükemmel ürünü oluşturmak için takıntılı, ancak iyi yönde takıntılı olan HTC çalışanlarından bahsediliyor.

Bu reklam yeni HTC One M10 için sadece bunu söylemekle yetiniyor, ancak önümüzdeki birkaç hafta içinde gerçekleşmesi beklenen lansmandan önce bu telefonla ilgili epey fazla sızıntıya rastladık ve rastlamaya da devam ediyoruz. Son dedikodulara göre HTC One M10 5.2 inç QHD AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, microSD kart desteği, Sony IMX377 12 megapiksel 1.55 um piksel boyutlu kamera, 5 megapiksel UltraPixel ön kamera gibi başlıca teknik özelliklere sahip olacak. Bu arada tasarımın da HTC One A9’unkine benzeyeceği söyleniyor.

Ancak tüm bunların henüz doğrulanmamış teknik özellikler olduğunu belirtmemiz gerekiyor, yani hemen heyecana kapılmamanızda fayda var. Şu an için yapabileceğimiz tek şey HTC’nin tanıtım filminde sözünü ettiği en iyi oluşturma çabasının, çalışmanın gerçekten meyvelerini en iyi şekilde vermesini ve sonuç olarak HTC’nin iyi bir iş çıkardığını görmeyi ummak olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER