Manşetler

HTC One M10 Mobil Dünya Kongresi sonrasına kalabilir

htc one m10

Mobil Dünya Kongresi yaklaştıkça, Samsung Galaxy S7 ve LG G5 hakkında görmekte olduğumuz sızıntı ve dedikoduların miktarı artıyor. Ancak dikkat ettiyseniz, HTC’nin One M9’un takipçisi olacak akıllı telefonu hakkında fazla haber görülmüyor.

Bunun nedeni yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Görünüşe göre, Tayvanlı şirket One M10’u MWC’de tanıtmayacak. Bunun yerine mart ayında kendi etkinliğini düzenlemeyi, telefonu da nisan ayında çıkarmayı planlıyor.

Söylentilere göre aslında HTC One M10 MWC’de tanıtılacak şekilde planlanmıştı. Ancak tasarım ekibinin geliştirdiği birkaç prototip yönetimden geri dönünce, tanıtım da ötelenmiş oldu. Yeni cihazın tamamen yeni bir tasarıma sahip olması tanıtımın ertelenmesine neden olmuş olabilir, neyse ki bu erteleme süresi fazla uzun görünmüyor.

HTC One M10 teknik özellikleri neler olabilir?

HTC One M10 söylentilere göre parmak izi tarayıcısı, 23 megapiksel arka kamera, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 3000 mAh kapasiteli pil barındıracak. Telefonun kasasının da suya ve toza dayanıklı olacağı, bunun IP68 sertifikasıyla belgeleneceği belirtiliyor.

Ne yazık ki, her şey şu anda dedikodu aşamasında, doğrulanmış bir şeyler yok. Ancak gelecek ay da One M10 ile ilgili fazla dedikodu görmezsek, o hâlde bu telefon gerçekten de Mobil Dünya Kongresi’ni pas geçecek demektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER