Teknoloji

HTC One için Android 4.2 için yolda olduğu bilgisini verdi

Büyük Britanya’da faaliyet gösteren mobil operatör Three UK, Twitter hesabı aracılığıyla bir müşterisine HTC’nin One için Android 4.2 bellenim güncellemesini birdenbire geri çektiğine dair bilgi aktarmıştı. Ancak daha sonra çıkan yeni bir haber söz konusu güncellemenin yolda olduğunu gösteriyor.

htc-one-inceleme-00022

Engadget’ın HTC’den aldığı bilgi, One için Android 4.2 için hâla planlandığını işaret ediyor. Ne var ki, kullanıcıların bu güncellemenin gelişi için biraz daha beklemeleri gerekecek gibi görünüyor.

HTC One için Android 4.2.2 sürümü internette dolaşmaya başlamıştı, ancak HTC’nin resmen yayınladığı ve kablosuz bağlantı üzerinden gerçekleştirilen güncellemeyi henüz görme şansına erişemedik. HTC’nin Rusya ülke yöneticisi Andrey Kormilstev’in geçen hafta Twitter üzerinden paylaştığı bilgi çıkışın haziran ortası için planlandığı şeklindeydi. Ancak Kormilstev’in bu tweet’ini daha sonra sildiğini belirtmek gerek. Ancak gelen son haber işlerin Kormilstev’in verdiği zaman aralığına uygun şekilde ilerlediğini gösteriyor.

İlginizi çekebilir: HTC One İncelemesi

Türkiye’deki HTC One kullanıcıları da Android 4.2 güncellemesini bekliyor olmalı. Şu an için Android 4.1.2 HTC One için en güncel sürüm olarak görülüyor.

İlgili >> Twitter (@ThreeUK), Engadget

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER