Manşetler

Altın renkli HTC One İngiltere ve Avrupa’da satışa sunuluyor

Altın HTC One bundan yaklaşık iki ay önce İngiltere’de MOBO Ödülleri’ni kazananlara özel olarak, kısıtlı sayıda hazırlanmıştı. Tayvanlı şirket bu versiyonu İngiltere ve Avrupa’da piyasaya sunmaya hazırlanıyor, tabii ki çeşitli farklılıklarla birlikte.

htc-one-altin-251113

Satışa sunulacak versiyon MOBO’ya özel versiyon gibi 18 karat altınla kaplı olmayacak, bunun yerine ön ve arka bölümler altın rengiyle bezenecek. HTC EMEA Başkanı Philip Blair, HTC One’ın tamamen metal tasarımı ve 18 karat altın içeren MOBO telefonunun elde ettiği başarının üstüne inşa edilen yeni altın cihazla birlikte tüketicilere daha fazla seçenek sunulmuş olacak.

Altın renk HTC One’ın mevcut gümüş, siyah, mavi ve kırmızı renk seçeneklerine katılmış olacak. Böylelikle HTC One’ın piyasadaki çekiciliği, M8 kod adıyla anılan cihazın çıkacağı gelecek yılın ilkbaharına kadar biraz daha canlı tutulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One İncelemesi

HTC One’ın altın renklisi de orijinal modelle aynı teknik özellikleri barındıracak. Dört çekirdekli 1.7 GHz Qualcomm Snapdragon 600 işlemci, 2 GB RAM, 4G desteği, HTC BoomSound hoparlörler ve UltraPixel kamera da bu cihazda hazır bulunacak.

İlgili >>Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER