Teknoloji

HTC One A9 Türkiye’de satışa çıktı

htc-one-a9-on-inceleme-3

HTC One A9 geçtiğimiz ayın ortalarında, Android 6.0 Marshmallow yüklü olarak gelecek ilk cihazlardan biri olarak duyurulmuştu. HTC o zamanlar One A9’un kasım ayında Türkiye’de satışa çıkacağını belirtmiş, fiyatı için de 2300-2500 TL bandını işaret etmişti.

HTC verdiği sözü tuttu ve HTC One A9 bu ayın başlarından itibaren Türkiye’de satışa sunuldu. HTC’nin fiyat konusunda da belirttiği fiyat bandının içinde kaldığını söyleyebiliriz. Ancak bu bandın çok üst sınırında kalındığının altını da çizmek gerekiyor.

HTC One A9’un karbon gri ve gümüş renk seçeneklerinin her biri 2499 TL’lik fiyat etiketleriyle satışa sunuldu. HTC One A9’un metalmorfik olarak adlandırılan, zengin renklerin kullanıldığı tasarımı, inceltilmiş kenarları, hassas kesimli güç düğmesi, ince metal çerçevesi gibi tasarım unsurları telefonun fiyatının yükselmesinde başlıca rolü üstleniyor olmalı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One A9 Ön İnceleme

HTC ONE A9’UN İLK OLARAK KARBON GRİ VE GÜMÜŞ RENKLERİ GELİYOR

Teknik özellikler bakımından HTC One A9 orta üst segment Android telefonlarında gördüğümüz özellikleri barındırıyor. 5 inç, 2.5D Corning Gorilla Glass 4 ekran camıyla kaplı Full HD AMOLED ekran, kulaklığa entegre edilen HTC BoomSound ve Dolby Audio surround ses teknolojileri gibi özellikler bu telefonun rakiplerinin arasından sıyrılmasına yardımcı oluyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi HTC One A9’un Türkiye fiyatı 2499 TL. Türkiye’ye öncelikle gümüş ve karbon gri renkleri gelecek. Bordo rengin ne zaman geleceğiyse şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER