Manşetler

HTC M8’in 4.5 inç ekranlı “mini” versiyonu da hazırlanıyor

HTC’nin M8 kod adıyla anılan ve HTC One’ın takipçisi olacak 2014 model amiral gemisi telefonunun önümüzdeki haftalarda tanıtmasını bekliyoruz. Bu arada HTC, geçen yıl olduğu gibi bu yılda bir “mini” modelin hazırlığını yapıyor.

htc-one-mini-inceleme-00014

Popüler sızıntı kaynağı @evleaks’e göre, HTC M8’in daha küçük versiyonu 4.5 inç ekran ve ekran üstü navigasyon kontrolleri barındıracak. Halbuki geçen yıl çıkan HTC One mini’de 4.3 inç ekran ve ekran altına yerleştirilmiş fiziksel kapasitif dokunmatik navigasyon tuşları bulunuyordu.

HTC M8 mini’ye ait bir basın fotoğrafı henüz sızmadı; ancak HTC One ve HTC One mini arasındaki benzerlikleri dikkate alırsak, aynı şekilde HTC M8 ve M8 mini cihazlarının da hemen hemen aynı tasarımda gelmesini bekleyebiliriz.

Bu arada @evleaks beklenen bu “mini” cihazının dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, 1 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, Bluetooth 4.0, Android 4.4.2 KitKat ve Sense 6.0 gibi başlıca teknik özelliklere sahp olacağını da belirtiyor.

Ne var ki, @evleaks bu cihazın ne zaman çıkacağı ve ne kadar satılacağı bilgisini henüz paylaşmıyor. Ancak bu telefonun mart ayında çıkması beklenen HTC M8’den birkaç ay sonra, belki yaz aylarında gelmesini bekleyebiliriz.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

İLGİLİ HABERLER