Teknoloji

HTC One’ın takipçisi olacak M8’e ait yeni fotoğraflar sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Geçen yıl bu zamanlar HTC M7 olarak adlandırılan cihaza ait dedikodu ve sızıntılar ortalıkta dolaşıyordu. M7 bu yılın başlarında HTC One olarak karşımıza çıktı. Şimdi de HTC M8 dedikodularını görmeye başladık ve o telefon da muhtemelen önümüzdeki şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde resmiyet kazanacak yeni nesil One telefonu olacak.

htc-m8-sizinti-081113

HTC M8 olduğu iddia edilen bir cihaza ait fotoğraflar Çin’den sızdı. VR-Zone Chinese sitesi tarafından yayınlanan fotoğraflarda HTC’nin gelecek nesil amiral gemisi telefonu arkadan ve profilden görünüyor. HTC One’ın arka görünümünü hemen hemen koruduğu görülen M8 biraz daha ince hatlara, yuvarlak kenar ve köşelere sahip.

Görünüşe göre HTC, bu yılın One telefonunun tasarımını korurken karışıma biraz da HTC Windows Phone 8X’ten bir şeyler ekliyor.

Bu arada Çinli site mavi renkli bir kılıftan bahsediyor. Ancak tahmin ediyoruz ki bu, üreticilerin genellikle parmak izlerini ve üretim sırasında meydana gelebilecek zararları önlemek için ürünlerine yerleştirdikleri plastik koruyucu katmandan ibaret.

Her ne olursa olsun, şu an için bu tür sızıntılara şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Tabii ki, bundan sonra HTC M8 ile ilgili dedikoduları çok daha fazla miktarda göreceğimizi de belirtmemiz gerekiyor.

İlgili >> Android Community, VR-Zone Chinese

İLGİLİ HABERLER