Manşetler

HTC M8 ile gelecek Sense 6 buna benzeyecek

HTC’nin önümüzdeki haftalarda tanıtmasını beklediğimiz M8 kod adlı amiral gemisi akıllı telefon ile ilgili yeni sızıntılar görmeye devam ediyoruz. @evleaks sayesinde bu telefonun kullanıcı arayüzünde bulunan ana ekranın neye benzeyeceğini görme fırsatına kavuştuk.

htc-m8-sense-6-070214Sense 6.0 kullanıcı arayüzüyle gelmesi beklenen HTC M8 ile birlikte kullanıcıları tasarımı yenilenmiş Blinkfeed yazılımı bekliyor. Bunun sayesinde kullanıcılar yine sosyal ağlardan ve çeşitli hesaplardan kişisel ve genel güncellemeleri takip etme fırsatına erişecek.

Ayrıca sızan ekran görüntüsünde kullanıcı arayüzüne eklenmiş navigasyon tuşları da dikkat çekiyor. HTC’nin M8 ile birlikte geçen yılın HTC One’ında yer alan fiziksel kapasitif navigasyon tuşlarını kaldıracağı söyleniyordu. Bu ekran görüntüsü de iddiaları destekliyor.

HTC M8 ile ilgili epey bir detayı görme fırsatına eriştik ve anlaşılan cihazın resmi tanıtımına kadar da yeni fotoğraflar ve bilgi kırıntılarına rastlamaya devam edeceğiz gibi görünüyor. HTC’nin bu cihazı mart ayı içinde tanıtacağı söyleniyor, ancak Tayvanlı şirketten henüz bu konuyla ilgili resmi bir duyuru gelmedi.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER