Manşetler

HTC M8 2014’ün gözde Android telefonu olacak

HTC bu yılın ikinci çeyreğinde satışa sunduğu gözde Android telefonu One’ın güncellenmiş bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Ancak konuyla yakından ilgili kaynaklara göre, şirketin akıllı telefon hazırlıkları sadece bu modelle sınırlı değil. HTC’nin 2014 yılında piyasaya sürmek üzere M8 kod adlı gözde bir Android telefon için çalışmalarını sürdürdüğü iddia ediliyor.

htc-one-boomsound-120413 (600 x 401)

Pocket-lint’in haberine göre, M8 için görüşmelere başlayan HTC, bu görüşmeler esnasında farklı kod adlar kullanarak olası sızıntıların bir kısmının önüne geçmeyi planlıyor. Ancak M8 kod adının dışarıya sızmasıyla birlikte bu akıllı telefona ilişkin daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor. M7 kod adıyla anılan HTC One da tanıtımından bir süre önce bir etkinlikte HTC CEO’su Peter Chou’nun elinde görüntülenmişti.

2014 için M8 üzerinde çalışan HTC’nin 2013’ün kalan kısmı için de HTC One’ın güncellenmiş bir versiyonu üzerinde çalıştığı konuşuluyor. Halihazırda cihaz için çeşitli yazılım güncellemeleri yayınlayan şirketin yılın ilerleyen dönemde cihazın donanımında da değişikliğe gideceği konuşuluyor. Bu değişiklikler kapsamında HTC One’ın Qualcomm Snapdragon 800 işlemciyle güçlendirilmesi öngörülüyor.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER