Teknoloji

HTC Flyer’ın dijital kalemi ayrı olarak satılacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC’nin ilk tableti olan HTC Flyer, Scribe adı verilen özel bir veri giriş teknolojisiyle birlikte tanıtılıyor. Bu yöntemde tablet kullanıcısı bir dijital kalem yardımıyla tablet üzerinde notlar alabiliyor, yazıların altını çizebiliyor, oyunlar oynayabiliyor ve tabletin 7 inç’lik kapasitif ekranı üzerinde yazı yazabiliyor. Dahili ses kaydedicisi sayesinde HTC Flyer kullanıcıları sesli not tutabilme şansına da sahip. Görünüyor ki, Scribe teknolojisi HTC Flyer’ı diğer tabletlerden ayıran önemli bir özellik.

HTC Flyer için yurtdışında 499.99$’lık bir fiyat biçilmiş durumda. Bu fiyatın içine dijital kalemin de dahil olduğu tahmin ediliyordu. Ancak meraklı bir kullanıcı konuyla ilgili olarak HTC’den bilgi almak istediğinde, kendisine cevap veren HTC yetkilisi söz konusu dijital kalemin ayrı olarak satılacağını belirtmiş. Gerçekten de, yurtdışında faaliyet gösteren Best Buy’ın web sitesinde HTC Flyer’ın dijital kalemi için 79.99$’lık fiyat biçildiği, aynı şekilde opsiyonel olarak sunulan deri kılıf için de 34.99$ istendiği görülüyor.

Bu durumda Scribe teknolojisini de kullanacak şekilde bir HTC Flyer sahibi olmak yaklaşık 580$’a denk geliyor. HTC Flyer’ın bu yıl içinde Türkiye’ye geleceğini tahmin ediyoruz. Bakalım, burada dijital kalem ayrı mı satılacak, ya da HTC bir güzellik yapıp bu kalemi de kutunun içinde verecek mi?

İlgili – Droid-Life

İLGİLİ HABERLER