Manşetler

HTC Desire X Avea ile Türkiye’de

HTC’nin IFA 2012’de tanıtımını gerçekleştirdiği ve geçen ay da Türkiye’de basın mensuplarına tanıttığı Desire serisinin en yeni ürünü Desire X Avea ile Türkiye’ye giriş yapıyor. Orta üst sınıf bir telefon Desire X, görünüş itibariyle One serisinden izler taşıyor.

htc-desire-x-on-inceleme-01

4 inç’lik 800 x 480 çözürlüklü ekrana sahip olan telefonda, 1 GHz Qualcomm Snapdragon S4 Play işlemci bulunuyor. Arkasında 5 megapiksel kamera taşıyan modelin video çekim kalitesiyse düzgün bir kullanıcı deneyimi sunmak adına 800 x 480 ile sınırlanmış durumda. HTC’nin diğer modellerinde yer alan Beats Audio ses desteği Desire X’te de mevcut. Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile birlikte gelen telefonun peşin satış fiyatı KDV dahil 949 TL olarak belirlendi. Avea’dan yapılan açıklamada dileyen abonelerin özel tekliflerden faydalanarak da HTC Desire X’e sahip olabileceği belirtildi.

HTC Desire X’i geçen ay gerçekleştirilen Türkiye lansmanı sırasında bir ön izlemeden geçirmiştik. Telefonla ilgili ön fikir edinmek isteyenler Desire X ön inceleme yazımıza göz atabilir. Ayrıca cihazın detaylı incelemesi de çok yakında Teknoblog’da olacak.

İLGİLİ HABERLER