Teknoloji

HTC Desire HD’nin Android 4.0’a güncellenip güncellenmeyeceği belirsizliğini koruyor

HTC’nin Desire HD için Ice Cream Sandwich güncellemesini düşük cihaz performansı nedeniyle iptal ettiğinin söylenmesinin ardından meydana gelen gelişmeler HTC’nin bu güncellemeyi hâla sunabileceği ihtimalinin bulunduğunu gösteriyor. Android Central sitesi HTC ve Telus ile irtibata geçmiş, her iki kaynaktan da gelişmelerle ilgili çelişkili mesajlar gelmiş.

HTC adına konuşan sözcü müşterilere en son yazılım güncellemelerini mümkün olduğunda sunmaya hâla bağlı olduklarını söylemiş. HTC Desire HD ve Desire S cihazlarına da bu bağlamda Ice Cream Sandwich güncellemesini sunmak için takvime bağlı şekilde ilerlediklerini sözlerine eklemiş. Telus cephesinden ise HTC’nin Android 4.0’ı askıya aldığı şeklinde bir bilgi verilmiş. Telus sözcüsü HTC’nin şu an için güncellemenin durumuyla ilgili daha fazla bilgi vermediğini dile getirmiş.

HTC ve Telus arasındaki bu durum dolaylı olarak buradaki Desire HD sahiplerini de ilgilendiriyor. Aslında teknik özellikler bakımından bakacak olursak Desire HD Ice Cream Sandwich güncellemesini kaldıracak nitelikte. Ancak eksiksiz ve takılmaların yaşanmadığı bir deneyim sunmak isteyen HTC bunun için çıtayı oldukça yüksek tutuyor olabilir. Desire HD sahiplerinin Ice Cream Sandwich bekleyişi daha devam edecek gibi görülüyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili >> Android Central

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER