Manşetler

HTC Desire HD, Desire Z, Desire ve Wildfire modellerine Android Market geldi

Android Market’in Türkiye’den resmen kullanıma açıldığını daha önce size duyurmuştuk. Yaklaşık üç hafta önce gerçekleşen bu olaydan sonra artık hem yeni modellerde Android Market’i görmeyi hem de mevcut Android cihazlarında bu resmi uygulama mağazasına erişimin açılmasını beklemeye başlamıştık.

HTC hızlı davrandı ve Türkiye’de satışta olan Android cihazları için bir yazılım güncellemesi yayınladı. Android 2.2 Froyo dahilinde sunulan bu yazılım güncellemesiyle birlikte Android Market uygulaması cihaza yüklenmiş oluyor. Bu yazılım güncellemesi Desire HD, Desire Z, Desire ve Wildfire modellerine Android Market erişimi getiriyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi, şu an için sadece ücretsiz uygulamaları indirmek mümkün olacak. Yine de, hiç yoktan iyidir.

Eğer yukarıdaki cihazlardan birine sahipseniz, hemen cihazınızda Ayarlar -> Telefon Hakkında -> Sistem yazılım güncellemeleri yolunu izleyin ve yeni yazılımın varlığını kontrol edin. Güncelleme dosyasını indirmek için bir Wi-Fi ağı üzerinden internete bağlı olmalısınız. Ayrıca cihazınızın pil seviyesi de düşük olmamalı.

İlgili – Melih Bayram Dede

İLGİLİ HABERLER