Teknoloji

Orta segmentin yeni üyesi olmaya aday HTC Desire 620 sızdı

htc-desire-620-dedikodu-281114-1

Desire EYE ile birlikte orta segment Desire serisine lüks sınıfa çengel atan bir ürün kazandırmış olan HTC, bu seri için dikkatini tekrar giriş-orta segmente dikkatini çeviriyor. Bulgar nixanbal sitesinin haberine göre, Desire 6XX serisinin en son üyesi Desire 620 olacak. Sızan bilgiler HTC’nin yakında tanıtılacak cihazının orta segment akıllı telefonların sahip olduğu temel özellikleri barındıracağını gösteriyor.

Geçtiğimiz şubat ayında tanıtılan Desire 610 ile karşılaştırıldığında, HTC Desire 620’nin sadece küçük bir adım atacağını görüyoruz, ancak bunlar akıllı telefon deneyimine ısınmış ve biraz daha fazlasını isteyenleri tatmin edecektir. 5 inç ekran 1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip olacak gibi görünüyor. İşlemci yine 1.2 GHz dört çekirdekli olacak, ancak bunun 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 olması muhtemel. Her orta segment cihazda olduğu gibi, Desire 620 de 1 GB RAM barındıracak gibi görünüyor. Dahili saklama alanı da yine 8 GB ile sınırlı kalacak.

Desire 610’da olduğu gibi Desire 620’de de HTC’nin imzası olan çift ön hoparlörler bulunacak. Böylelikle HTC üst sınıf akıllı telefonlarda artık bir standart hâlini alan bu özelliği orta segmente daha fazla yayılmış olacak. Arkadaki kamera 8 megapiksel çözünürlüğe sahip olmayı sürdürürken öndeki kameranın çözünürlüğü 5 megapiksele yükseltiliyor. Böylelikle HTC, özçekim fotoğraf deneyimine ne kadar önem verdiğini bir kez daha göstermiş oluyor.

HTC Desire 620’nin ne zaman tanıtılacağı ve piyasaya çıkacağı henüz belli değil. Tahminimiz bu Android telefonun Android 5.0 Lollipop yüklü olacak şekilde 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde duyurulması ve ilkbahar aylarında piyasaya sunulması.

İLGİLİ HABERLER