Manşetler

HTC Desire 601 ile One’ın özellikleri daha uygun fiyata sunulacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC Desire 601, 4.5 qHD ekranı ve HTC One’da gördüğümüz bazı özelliklerle barındırmasıyla dikkat çeken bir ürün olarak duyuruldu. HTC BlinkFeed ana ekran haber toplayıcısını ve HTC Zoe ve Video Highlights gibi kamera ve galeri uygulamalarını içeren HTC Desire 601 ile birlikte HTC One telefonlarından alışılan kullanıcı deneyiminin önemli bir kısmı Desire serisine de gelmiş oluyor. Ayrıca bu cihazın önünde de HTC One ve HTC One Mini’deki gibi stereo BoomSound hoparlörler bulunuyor.

htc-desire-601-030913-2HTC Desire 601’in HTC One’a göre en büyük farklılıklarından bir tanesi olarak kamerayı gösterebiliriz. HTC One’daki UltraPixel teknolojili kamera yerine 5 megapiksel kameraya yer verilmiş. Ancak HTC One’daki kamera yazılımı Desire 601 kullanıcılarına sunulacak. Sıralı Çekim, Nesne Kaldırma ve Sürekli Gülücük gibi özel modları bu kamerayla kullanmak mümkün olacak.

htc-desire-601-030913-1Akıllı telefonun içinde Qualcomm Snapdragon 400 yongaseti bulunuyor. İki adet 1.4 GHz’lik çekirdeğe Qualcomm’un 4G LTE radyo yongaseti de eşlik ediyor. Böylelikle bu telefon desteklenen ülkelerde 4G mobil geniş bant ağlarıyla kullanıma da izin veriyor.

HTC Desire 601’in Berlin’de önümüzdeki günlerde başlayacak IFA 2013’te ziyaretçilerin karşısına çıkması bekleniyor. Telefon ekim ayından itibaren Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde piyasaya çıkmaya başlayacak. Fiyat ise henüz açıklanmadı.

İLGİLİ HABERLER