Manşetler

HTC Android işletim sistemi güncelleme sürecini infografikle anlatıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oldukça büyük ve dağınık niteliğe sahip olan Android ekosisteminde güncellemeler her zaman sorunların başında gelmiştir. Sahip oldukları akıllı telefon veya tabletlerin bir an önce en güncel sürüme yükseltilmesini talep eden kullanıcılar, bazen şirketleri bunaltacak derecede şikayette bulunabiliyor.

htc-one-inceleme-00019

HTC bir Android cihazının güncelleme sürecinin ayrıntılarını hazırladığı bir infografikle özetledi. Tayvanlı şirket bu yolla yeni Android sürümlerinin neden duyurulduktan birkaç ay sonra cihazlara geldiğine, bazı cihazlara da neden güncelleme dağıtılmadığına dair fikir vermeyi ve gelen tepki ve şikayetleri biraz olsun dindirmeyi amaçlıyor.

“Android İşletim Sistemi Güncellemesinin Anatomisi” başlığını taşıyan infografikte güncelleme süreci beş adımda özetleniyor: Değerlendirme, geliştirme, entegrasyon, sertifikalandırma ve müşteriye dağıtım.

Ayrıca infografiğin bulunduğu sayfada HTC One’ın ABD’de satılan tüm sürümlerinin Android 4.4 KitKat’a yükseltilme durumlarıyla ilgili bilgiler de yer alıyor. Ayrıca yine ABD’de piyasaya sunulan HTC One max, HTC One mini ve diğer cihazların en güncel sürüm bilgileri de eklenmiş. Tüm bu bilgilere aşağıda yer alan ilgili bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

htc-anatomy-of-android-infografik-271213

İlgili >> HTC

İLGİLİ HABERLER