Manşetler

HTC A55 Desire’ın sızan özellikleri görenleri şaşırtıyor

htc-desire-816-inceleme-00012

HTC, 1 Mart 2015’te Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenleyeceği “Ütopya’ya Yolculuk” isimli etkinliğin duyurusunu bir süre önce yapmıştı. Şirketin bu etkinlikte Hima kod adıyla anılan One (M9)’u tanıtmasına kesin gözüyle bakılırken, başka cihazların da görücüye çıkacağı iddia ediliyor. Hima Ultra kod adlı farklı bir M9 versiyonunun bu cihazlardan biri olacağı öne sürülürken, Upleaks tarafından özellikleri sızdırılan A55 kod adlı Desire serisi bir akıllı telefonun da HTC’nin Mobil Dünya Kongresi kadrosunda yer alabileceği belirtiliyor.

Desire serisi HTC’nin amiral gemisi olmasa da, sızdırılan özelliklere bakılınca A55’in gözde telefon donanımıyla geldiği görülüyor. Sekiz çekirdekli, 2 GHz 64-bit MediaTek MT6795 işlemci, 3 GB RAM, 5.5 inç WQHD ekran, HTC A55 Desire’ın göze çarpan ilk özellikleri oluyor.

Bu etkileyici üçlüye LED flaşlı 20 megapiksel arka kamera, 32 GB dahili hafıza, BoomSound ses teknolojisi ve kapasitesi 3000 mAh’nin altında bir pilin eşlik etmesi bekleniyor. Cihazın önünde ise ya HTC’nin UltraPixel kamerasının ya da 13 megapiksel başka bir kameranın bulunacağı söyleniyor.

HTC A55 Desire’ın kutusundan Android 5.0 işletim sistemi ve Sense 7.0 arayüzüyle çıkacağını iddia eden Upleaks, akıllı telefonun biri Asya pazarına özel çift SIM destekli biri de Avrupa, Afrika ve Orta Doğu pazarlarında satışa sunulacak iki modelinin hazırlandığını iddia etti. Siteye göre, akıllı telefon için altın gül rengi, kahverengi altın ve gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunulacak.

İLGİLİ HABERLER