Teknoloji

HTC 10 kırmızı renk seçeneğiyle ABD’de satışa sunuluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

htc 10 kırmızıHTC 10 şimdi yeni renklerle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Tayvanlı şirketin 2016 model amiral gemisi ABD’de iki yeni renk seçeneğiyle satışa sunuldu. Kamelya Kırmızısı ve Topaz Altın renk seçenekleri şimdiye kadar mevcut olan Karbon Gri ve Buzul Gümüşü renk seçeneklerinin arasına ekleniyor. Bu yeni renk seçenekleri HTC’nin, 10 modelini web sitesinden satın alanlara sunduğu 100 dolarlık indirimin bir parçası olma özelliğini de taşıyor.

599 dolarlık fiyat etiketine ek olarak tüketiciler, JBL Reflect Aware C gürültü bastırma özellikli USB-C kulaklıkları da normal fiyatın yarısına satın almaya hak kazanıyor. Böylelikle ABD’deki tüketiciler 699 dolara hem yeni bir telefon hem de ona eşlik edecek kaliteli bir kulaklık elde ediyorlar.

htc 10 kırmızıHer iki renk seçeneği de şu an için ön siparişe sunulmuş durumda. Umarız HTC bu renkleri, özellikle de HTC 10 kırmızı renklisini Türkiye’de satışa sunar. Bu şekilde amiral gemisi Android telefonu tüketicilerin gözünde biraz daha çekici hâle gelebilir.htc 10 altın

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC 10 İncelemesi

İLGİLİ HABERLER