Teknoloji

HP yeni Envy 14 Beats, Envy 17 3D ve Pavilion dm3 dizüstü bilgisayarlarını tanıttı – Galeri

envy-17-3dwith3dglassesfrontleftopenHP’nin Envy 14 ve 17 modelleri piyasaya çıkalı sadece birkaç ay oldu, ancak şirket bu alüminyum dizüstü bilgisayarlarınn üstünde oynamalar yapmaya devam ediyor. Bunun sonucunda ortaya çıkan ürünlerden ilki Envy 14 Beats versiyonu… Kırmızı ve siyah tasarımıyla Envy serisinin diğer ürünlerinden ayrılan bu cihazın arkadan aydınlatmalı kırmızı klavyesi de oldukça ilgi çekici.

Farklı tasarımı ve Beats kulaklıklarının dışında bu dizüstü bilgisayar normal Envy 14 ile aynı özellikleri taşıyor. Ancak 1249$’lık yurtdışı satış fiyatıyla özel bir kitleye hitap ettiği kesin. En ilginç güncelleme ise Envy 17 üzerinde gerçekleştirilmiş. Yıl sonuna doğru çıkması beklenen bu dizüstü 17.3 inç’lik 3D Ultra Bright View ekran ve aktif gözlüklerle beraber gelecek. AMD’nin 3D teknolojisini arkasına alan bu dizüstü bilgisayar 3D Blu-ray diskleri de destekleyecek. Yani, Kasım ayında çıkacak olan Avatar 3D Blu-ray versiyonunu bu dizüstüyle izlemek mümkün olacak. HP bu dizüstü bilgisayarın yurtdışı fiyatını 2000$’ın birazcık altında belirlemiş. Ayrıca şirket görüş açılarını geliştirmek için çok çalıştığının da altını çiziyor.

Öte yandan HP’nin ince ve hafif dizüstü bilgisayar serisinde de bir güncelleme mevcut. 549$’dan başlayan yurtdışı satış fiyatıyla sunulan Pavilion dm3’te 13.3 inç’lik ekran, Intel Core i3 ve Core i5 işlemci seçenekleri ve HP’nin yeni CoolSense teknolojisi yer alıyor. Bu teknoloji çerçevesinde hem donanım hem de yazılım tüm kasayı serin tutmak için çalışıyor. Tüm bunların ötesinde dizüstü bilgisayarın kalınlığı 2.5 cm’den daha düşük, chiclet klavye ve Pavilion dm4’teki ClickPad de dm3’te yer alıyor.

Galeri: HP Envy 14 Beats, Envy 17 3D ve Pavilion dm3
[nggallery id=385]

İlgili – Engadget (Basın Bülteni)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER