Teknoloji

HP TouchPad için 22 Haziran tarihli çıkış ve 500$’dan başlayan fiyatlar işaret ediliyor (güncellendi)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Henüz Türkiye için net bir tablo oluşmuş değil, ancak HP’nin geçtiğimiz kış tanıttığı ilk webOS tableti TouchPad’in özellikle ABD’deki çıkış takvimi şekilleniyor gibi. Bu ülkede faaliyet gösteren Synnex’in envanterinde HP TouchPad görülmeye başladı.

Satıcının web sitesinde yer alan kayıtlara göre HP TouchPad 22 Haziran günü piyasada olacak. 16 GB ve 32 GB kapasiteli ürünler sırasıyla 499.99$ ve 599.99$’lık fiyatlara sahip olacak. Bu arada HP markalı bir TouchPad kılıfı da sitede listelenenler arasında yer alıyor. Her ne kadar HP cephesinden yapılmış resmi bir açıklama olmasa da, “ateş olmayan yerden duman çıkmaz” misali, yaz ayında çıkacağı sözü verilen tablet için artık ortaya çıkma vaktinin geldiği anlaşılıyor.

İlgili – Synnex

Güncelleme: Her ne kadar yukarıdaki yazıda 22 Haziran tarihi verilmiş olsa da, HP TouchPad’i listelemeye başlayan Amazon bu tabletin çıkış tarihi olarak 17 Temmuz gününü işaret ediyor. Amazon.com’a girip “hp touchpad” diye ürün araması yaptığınızda arama sonuçlarının hemen üstünde Amazon’un HP TouchPad’i 17 Temmuzda satmaya başlayacağına dair ilânı görebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER