Teknoloji

HP Pavilion monitör ve monitör bilgisayarlar tanıtıldı

hp pavilion

hp pavilionHP yepyeni iki Pavilion Hepsi-Bir-Arada masaüstü PC çıkardı. Bu iki model çeşitli özelliklerle dikkatleri üzerine toplayacak gibi görünüyor. Şirket bu masaüstü PC’lere micro-edge olarak adlandırılan yeni ekranlarını ekliyor. Böylelikle ekran çerçevesi neredeyse sıfır kalınlığa iniyor.

HP bu yeni ultra-ince ekran çerçevesi sayesinde standart kenardan kenara ekranlara göre kenar kalınlığının yüzde 75 oranında azaltıldığını söylüyor. HP’nin yeni gizli kamerası da bilgisayarın tepesinden, ihtiyaç duyulduğu zaman ortaya çıkarılabiliyor. Kamera ve mikrofon gizlendiği zaman otomatik olarak kapatılıyor, böylelikle kullanıcılar korsanlardan ve zararlı yazılımlardan korunuyor.

Yeni Pavilion Hepsi-Bir-Arada bilgisayarların 23.8 inç ve 27 inç ekranlı versiyonları bulunuyor ve geniş yelpazede teknik özellik seçenekleriyle geliyor. Altıncı nesil Intel işlemciler, RealSense kameralar, 16 GB’ye kadar RAM ve 3 TB’ye kadar depolama alanı sunulan seçenekler arasında bulunuyor. Ayrıca HP Pavilion Display olarak adlandırılan yeni bir monitör de duyurdu. Quad HD ekran, çift HDMI port, DisplayPort ve USB hub da bu monitörün başlıca özellikleri arasında bulunuyor.

hp pavilion
HP Pavilion Display

Pavilion Display’in yurt dışı fiyatı 399 dolar olarak belirlendi ve 26 Hazirandan itibaren yurt dışında satışta olacak. 23.8 inç micro-edge ekranlı Pavilion All-in-One ise 10 Temmuzdan itibaren 749 dolarlık fiyat etiketiyle çıkacak. 27 inçlik versiyon ise 3 Temmuzdan itibaren 999 dolardan yurt dışında satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER