Teknoloji

HP Omen X Desktop oyun deneyimini üst seviyeye taşımayı amaçlıyor

hp omen x desktopHP, üst sınıf oyun bilgisayarları pazarına geri dönüyor. Şirket bu geri dönüşü, bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi gözüken ve parlak bir küp şeklindeki yeni cihazıyla yapıyor. HP Omen X Desktop, 4K çözünürlüğü ve sanal gerçeklik üzerine kurulu oyun deneyimini desteklemesiyle dikkatleri vakit kaybetmeden üstüne çekmeyi başarıyor.

İlginç tasarımının faydasını da gören Omen X Desktop, bileşenleri farklı bölümlere dağıtarak soğutmayı hızlandırıyor. Sabit disk kopartmanlarının rahatlıkla değiştirilebilmesi de tasarımın getirdiği avantajlar arasında bulunuyor.

HP Omen X Desktop 1799 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak

Omen X Desktop’un baz modeli Intel i7 Skylake işlemci, 8 GB RAM, 2 TB sabit disk ve 256 GB SSD ile geliyor. Grafik yükünü ise ayrıca 4 GB RAM’e sahip olan AMD Radeon RX 480 çekiyor. Bilgisayarda 8 adet USB 3.0 ve 2 adet USB-C girişi bulunuyor. Daha yüksek özellikler isteyenler grafik kartını çift NVIDIA GeForce GTX 1080 veya AMD Radeon R9 Fury X ile değiştirebiliyor. HP’nin web sitesi üzerinden satışa çıkan Omen X Desktop, 1799 dolardan başlayan fiyatlarla potansiyel alıcılarla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER