Manşetler

Hipstamatic Oggl uygulaması Windows Phone 8’e geldi

Hipstamatic’in Instagram rakibi uygulaması Oggl nihayet Windows Phone 8’e teşrif etti. Ayrıca Nokia’nın Lumia 1020 cihazına özel Oggl Pro uygulaması da kullanıma sunuluyor.

hipstamatic-oggl-windows-phone-270713 (565 x 377)

Ücretsiz bir fotoğraf çekme ve paylaşım uygulaması olan Oggl, Hipstamatic uygulamasının sevilen filtrelerinden yararlanıyor. Bir süredir iPhone üzerinde kullanılabilen uygulamanın Windows Phone 8’e gelmesiyle birlikte Microsoft’un mobil işletim sistemi bir uygulamayı Android versiyonu çıkmadan elde etmiş oldu.

Oggl’ın beğenilen özellikleri arasında çekim yapıldıktan sonra filtre kurulumunun isteğe göre değiştirilebilir olması bulunuyor. Vakti olmayanlar tabii ki hızlı şekilde kullanılabilen favori ayarlardan yararlanabilir, ancak bir şeyleri düzenleyebilir olmak Hipstamatic Oggl’a Instagram’dan farklı bir hava katıyor. Ayrıca mevcut filtre kombinasyonlarından sıkılanlar uygulama üzerinden farklı filtreleri satın alıp koleksiyonlarını genişletebilir.

Hipstamatic Oggl’ın Lumia 1020’ye özel Pro sürümü de pozlama, beyaz dengesi, ISO ve enstantane hızı gibi ayarları elle düzenlemeye imkan tanıyor. Ayrıca Lumia 1020’nin kayıpsız büyütme işlevinden yararlanmak, otomatik seviyelendirme işlemiyle çekimlerin doğru yöne sahip olduğundan emin olmak da mümkün.

Hem Oggl hem de Oggl Pro uygulamaları ücretsiz olarak sunuluyor ve beş sanal lens ve film ayarıyla sunuluyor.

İlgili >>Hipstamatic Oggl – Windows Phone Mağaza

İLGİLİ HABERLER