Eğlence

Guitar Hero 5’in davul setine ait ilk resmi fotoğraf ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

gh5-drums-3Guitar Hero 5’in yeniden tasarlanmış davul seti ile ilgili bir fotoğraf geçtiğimiz hafta içerisinde internete sızmıştı. Fazla zaman geçmeden bu oyunun yeni davul setinin ilk resmi fotoğrafı da yayınlandı. Görülüyor ki, geçen haftaki fotoğrafta gördüğümüz davul seti gerçekmiş.

Ne yazık ki, resmi fotoğraf ile birlikte ayrıntı verilmiyor. Logitech’in dün tanıttığı davul setine göre fazlasıyla mütevazi olan bu setin Logitech’inkinin 229$’lık fiyatının çok daha altında olacaktır. İlgilenenler için daha büyük fotoğraflar yazının devamında yer alıyor.

gh5-drums-2

gh5-drums-3İlgili – Redoctane

Aaand it’s out, the first official shot of Guitar Hero 5’s redesigned drum kit thus confirming the pic and presumably, the specs we received last week. While no additional details are listed, this rig stands in stark, simplistic contrast to the overbearing GH kit launched by Logitech yesterday and will certainly cost less (much less) than $229. One more shot after the break while we wait for official pricing and specs in the run-up to the September launch.

İLGİLİ HABERLER