Teknoloji

Guess Android Wear yolculuğuna yeni Connect ile devam ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

guess android wearGuess Android Wear yolculuğuna platformun en yeni sürümünü taşıyan yeni Connect modeliyle devam ediyor. Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemci taşıyan akıllı saat, sekiz farklı tarzda kullanıcıların karşısına çıkıyor. Söz konusu modellerden beşi erkekler, üç tanesi ise kadınlar için tasarlandı.

Guess yeni akıllı saatinin tam özellik listesini henüz açıklamadı. Ancak Android Wear’in sistem gereksinimlerinin oldukça sabit bir çerçeve içinde olduğu düşünülünce bazı tahminlerde bulunulabiliyor.

Yeni duyurulan Android Wear saatlerin büyük kısmı donanım bakımından aynı özellikleri taşıyor. Son noktada esas belirleyici faktör kullanıcıların marka tercihleri ve saatlerin fiyat etiketi oluyor.

Guess Android Wear pazarının eski oyuncularından biri

Guess, Martian ile birlikte de olsa, rakiplerinin pek çoğundan daha uzun süredir akıllı saat üretiyor. İlk nesil Connect, tasarımı pek zarif olmadığı için pek de fazla ilgi görmemişti. Yeni Connect ise görsel açıdan göze daha hoş geliyor. Bu dönüşümün beklenen etkiyi yaratıp yaratmayacağı ise zamanla anlaşılacak. Guess Connect sonbaharda satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER