Eğlence

Grand Theft Auto V PC versiyonunun çıkışı 24 Mart tarihine ertelendi

gta-v-pc-ekran-goruntusu-130115-3Uzun zamandır beklenen Grand Theft Auto V PC versiyonunun çıkışı için biraz daha beklemek gerekecek. Rockstar Games yaptığı açıklamayla bu oyunun çıkışının gecikeceğini duyurdu.

Başlangıçta bu ay içinde yayınlanacağı söylenen GTA V’in PC’lere gelişi 24 Mart tarihine ertelendi. Oyunun geliştiricisi birkaç haftalık ek bekleme süresine değeceğini kaydetti.

gta-v-pc-ekran-goruntusu-130115-2gta-v-pc-ekran-goruntusu-130115-1Rockstar Games oyunun gecikmesine tepki gösterebileceklerin tansiyonunu düşürmek adına birkaç tane ekran görüntüsü yayınladı. Bu ekran görüntüleri oyunun yeni versiyonunun nasıl görüneceğini gösteriyor. PC sürümü geçtiğimiz kasım ayında first-person modu gibi yeniliklerle zenginleştirilen Xbox One ve PS4 versiyonunun aynısı olacak. Buna rağmen donanımı kaldırabilecek olan kullanıcılar daha yüksek seviyede detayların keyfini çıkarabilecek, 4K çözünürlük ve üç monitöre kadar destek sunulanlar arasında bulunacak. Aşağıdaki kaynak bağlantıyı takip ederek oyun için belirlenen sistem gereksinimlerine göz gezdirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER