Eğlence

Grand Theft Auto III onuncu yılı şerefine iOS ve Android’e geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Favori oyunlarımız arasında yer alan Grand Theft Auto da mobil ortamla buluşmaya hazırlanıyor. 2001 yılında yayınlanan GTA:III oyununun onuncu yılının şerefine, bu oyunun iOS ve Android cihazlarına özel sürümlerinin yayınlanacağı açıklandı. Ne var ki, bu oyunu mobil cihazında oynamak isteyen herkes bu isteğine erişemeyecek. Zengin görsel grafiklere sahip olan oyun bu huyunu mobil platformda da koruyacak, bu da güçlü bir mobil cihazın varlığını gerekli kılacak.

iOS tarafına baktığımızda Grand Theft Auto III’ün sadece çift çekirdekli işlemci taşıyan iPad 2 ve iPhone 4S üzerinde çalışacağı belirtiliyor. Android tarafına baktığımızda da çift çekirdekli işlemci taşıyan Samsung Galaxy S II, LG Optimus 2X, Acer Iconia Tab A100 ve A500, Asus Eee Pad Transformer, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 10.1 ve 8.9’da bu oyunun oynanabileceğini görüyoruz. Tabii, ileride çıkacak daha güçlü Android cihazları da bu oyunu rahatlıkla oynatabilecektir. Oyunun fiyatı ve ne zaman çıkacağıysa henüz kesinlik kazanmadı.

Öte yandan Rockstar, Grand Theft Auto serilerinin kahramanı Claude’un bir modelini de satışa sunuyor. 149.99$’lık yurtdışı satış fiyatına sahip olan bu modelle birlikte bir çift kıyafet ve çeşitli silahlar geliyor. Ayrıca modelin elleri çeşitli hareketleri gerçekleştirecek şekilde oynatılabiliyor.

İlgili – Rockstar

İLGİLİ HABERLER