Eğlence

Grand Theft Auto 5 GTA Online’da yaşanan ”oyun süreç kaybı”nı düzeltmek için güncellendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Rockstar Games Grand Theft Auto 5’in çıkışından bu yana bazı oyuncuları etkileyen sorunların çözümü için bir güncelleme yayınladı. Rekorlar kıran GTA V’in ilk yayınlandığı platformlar olan PlayStation 3 ve Xbox 360 için yayınlanan güncelleme 58 MB’lik boyutu itibarıyla kısa sürede indirilip yüklenebilecek cinsten.

gta-5-011013

Rockstar Games tarafından yapılan açıklamada güncellemeyle birlikte GTA Online’da yaşanan ”oyun süreci kaybı” sorununun çözüleceği belirtildi. GTA Online’da yaşanan bir diğer sorun olan ”satın alınan arabanın bulutta yaşanan bir kayıt hatası nedeniyle ortadan kaybolması” durumunun çözümü için çalışmaların sürdüğü ve bu soruna özel bir güncellemenin yayınlanacağı ifade edildi.

Güncellemeyle birlikte uzun yükleme süreleri, hava kameralarında yaşanan problemler, eksik arayüz seçenekleri, belli görevlerde ”tekrar oynat” tuşunun takılması, silah ve mühimmat kaybı, GTA yarışlarının erken sona ermesi gibi sorunların da çözülmesi hedefleniyor. Yaşanan sorunlardan dolayı özür dileyen Rockstar Games, bu sorunların bir daha tekrar etmemesi için gereken araştırmaların yapılacağının sözünü verdi.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER