EğlenceManşetler

Gran Turismo Sport 15 Kasımda PS4 için yayınlanacak

gran-turismo-sport-200516Gran Turismo serisinde “hız ve gerçekçilik” ilk günden bu yana ön plana çıkıyor. Seri PlayStation 4’e çok önemli bir güncelleme olarak nitelenebilecek yerel PlayStation VR desteğiyle geri dönüyor. Alışıldığı gibi, muhteşem arabalar da yeni oyunun parçaları arasında yer alıyor. Gran Turismo Sport adını taşıyan oyun, 15 Kasımda yayınlanacak.

Sony, Gran Turismo serisinin en yeni üyesinin çevrim içi platformlar için hazırlanmış ilk gerçek oyun deneyimini sunacağını belirtiyor. Bu da oyuncuların sadece çevrim içi ortamda direksiyon sallamakla yetinmeyebileceğini ve kendilerine ülkelerini ya da favori otomobil üreticilerini temsil edebilecekleri bir sanal kariyer inşa edebileceği anlamına geliyor.

Oyunda 140’tan fazla yüksek performansıyla dikkat çeken gerçek otomobil yer alacak. Söz konusu otomobiller hem çevrim içi hem de çevrim dışı ortamda yüksek detay sunacak. Oyunda dünyanın 19 farklı noktasına yayılan 27 adet yarış pisti bulunuyor.

Gran Turismo Sport oyuncuları gerek çevrim içi gerekse çevrim dışı ortamda araçlarını farklı logolar ve diğer kişiselleştirme seçenekleriyle değiştirebilecek.

Gran Turismo serisinin en güncel oyunu 2013’te PlayStation 3 için yayınlanan Gran Turismo 6 olmuştu. Gran Turismo Sport, sonunda bir rakam barındırmadığı için serinin ana damarından ayrılan farkı bir kol olarak nitelenebilir. Oyunun resmi beta versiyonu konusunda henüz bir duyuru yapılmasa da, Sony’nin bu konuda beklenen haberi de arayı fazla açmadan vermesi muhtemel gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER