Eğlence

GoPro Karma drone ile çekilmiş yeni 4K video görüntülerini yayınladı

GoPro’nun 2015’in son çeyreğinde gösterdiği finansal performans pek iç açıcı görünmüyor. Şirket bunun yaratabileceği etkileri aza indirmek için dikkati başka yöne çevirmenin iyi olacağını düşünmüş olmalı ki, yakında çıkacak yeni drone hava aracı Karma ile çekilmiş yeni görüntüler yayınladı.

Videoda kayak sporcusu Bobby Brown bir tepeden aşağı kayarken, sanki elinde bir GoPro tutuyormuş gibi görünüyor. Halbuki bir süre sonra kamerayı elinden bırakıyor ve GoPro Karma gökyüzüne doğru uçarak gidiyor.

GoPro Karma 4K video kaydı yapabiliyor

GoPro, CEO’su Nick Woodman geçen yılın Code Konferansı’nda Karma drone‘u duyurduğundan beri, bu araç hakkında ufak ufak bilgiler vermeyi sürdürüyor. Bu sefer de drone’un 4K çözünürlükte çekim yapabildiğini görüyoruz. Aslında son zamanlarda çıkan drone’ların 4K video kaydı yapabildiklerini düşündüğümüzde, Karma’nın da bu özelliği sunması çok da sürpriz sayılmasa gerek.

Bu arada bir ayrıntıya dikkat. Brown’un kar gözlüklerinden kameranın yansımasını beklersiniz değil mi? Ancak GoPro, ürünün detaylarının sızmaması amacıyla bu yansımanın izlerini silmiş.

 

 

İLGİLİ HABERLER