Manşetler

GoPro kameralar güncellendi, Hero3+ Black Edition ve Silver Edition geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

GoPro yeni HD aksiyon kamera serisi Hero3+’yı duyurdu. Bu seri içinde iki yeni kamera bulunuyor, ancak bunların içinde en çok Hero3+ Black Edition dikkat çekiyor.

gopro3plus-black-silver-edition-011013Selefi HD Hero3 Black Edition’a göre yüzde 20 daha küçük bir kasaya sahip olan Hero3+ Black Edition 40 metreye kadar dayanıklı su geçirmez kılıfı içinde de daha hafif geliyor. Pil ömrü yüzde 30 artırılan bu kameranın Wi-Fi üzerinden transfer hızı da dört kata varan oranda artırıldı.

Super View olarak adlandırılan yeni video modu aşırı derecede geniş görüş açılarıyla çekim yapmayı sağlıyor. Ayrıca yeni eklenen otomatik düşük ışık modu da kare hızının değişen ışık koşullarına göre otomatik olarak ayarlanmasını sağlıyor.

Hero3+ Black Editiion kamera yeni lensi sayesinde daha keskin videolar çekiyor, görüntü kalitesi daha da iyileştiriliyor.

Serinin diğer üyesi Hero3+ Silver Edition ise selefine göre iki kat daha hızlı görüntü işlemcisi barındırıyor. 1080p/60fps ve 720p/120fps video modlarında da çekim yapabiliyor.

Hero3 Silver Edition’a göre yüzde 15 daha küçük hacimli bir kasaya sahip olan Hero3+ Silver Edition da dört kat daha hızlı Wi-Fi transfer hızına erişiyor.

GoPro’nun kurucusu ve CEO’su Nicholas Woodman dünyanın en çok satan ultra kompakt kamerasını daha iyi hâle getirdiklerini, çünkü müşterilerine mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için arayışlarını durmak bilmeden devam ettirdiklerini kaydetti.

GoPro Hero3+ Black Edition için 449 avro, Hero3+ Silver Edition için de 349 avro Avrupa satış fiyatı belirlendi.

İlgili >> GoPro

İLGİLİ HABERLER